FAQ

Collects all commen questions, if you have a question about setting up/using the bot, post here.
LittleJ
Site Admin
Site Admin
Posts: 1
Joined: 18 May 2017 14:58

FAQ

Post by LittleJ » 18 May 2017 15:12

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

Q: CAN I USE THE BROWSER THAT THE BOT OPENS TO BROWSE THE INTERNET WILE THE BOT IS RUNNING?

A: No, you can not use this browser for anything while the bot is running. If you want to use Chrome while the bot is running, start another Chrome. (By double clicking the Chrome icon on the Desktop)

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

Q: THE BOT GETS STUCK ON LOADING UI

A: Make sure you have Java 8 installed and properly configured. You cannot have any other version of Java installed at the same time. (9 or 10)

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

Q: WHEN I POST A TOPIC ON THE FORUMS IT DOESNT'T SHOW UP, WHY?

A: To prevent spammers (mostly Russian bots) on our forums we manually approve your first post. This can however take up to 24 hours, so be patient. ;-)

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

Q: WHEN I TRY TO RUN THE BOT, A BLACK SCREEN APPEARS AND LESS THEN A SECOND LATER DISAPPEARS AND NOTHING ELSE HAPPENDS, HOW CAN I FIX THIS?

A: Install Java 8 and .Net Framework 4.5+

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

Q: MY VIRUSSCANNER MARKS THE BOT AS MALICIOUS, WHY?

A: We use some encryption technologies within the bot to securely save your settings on your pc. If you don't trust our bot, don't use it.
However, please PM Bollejef with a details on the detection, so he can contact the anti-virus company to get the detection resolved.

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

Q: MY BOT FAILS A LOT AND THEN SKIPS THE TASK, WHY?

A: There can be multiple causes, the most common one is that you are not viewing a service (YouTube, Instagram, ..) in English. Just modify the language of each service you bot on to English to fix this problem.

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

Q: THE BOT DOESN'T START BUT GIVES THE FOLLOWING ERROR:

● Error running file: The system cannot find the file specified.

A: You need to have Java 8 installed and properly configured.

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

Q: THE BOT DOESN'T START BUT GIVES THE FOLLOWING ERROR:

● Exception in thread "JavaFX Application Thread" NoClassDefFoundError

A: Check out this thread for the solution.

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

Q: THE BOT CRASHES WITH A SESSION ID ERROR:

A: Make sure your Java is updated to the latest version. If this doesn't solve the problem, create a bug report.

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

Q: THE BOT DOES NOT START BUT GIVES A COMBINATION OF THE FOLLOWING ERROR:

● Chrome automation extension has crashed.
● No such session - Unable to discover open window in Chrome.

A: This problem is usually related with Windows Server 2008, a work-around is:
- Create a run.bat file in the same folder as the .exe file
- Edit the run.bat file with notepad & write on the first line: SocialMediaBot.exe
- Save the run.bat file & run it, should work now

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

Q: WHEN STARTING THE BOT IT GIVES THE FOLLOWING ERROR:

● Could not start a new session. Possible causes are..

A: This problem is usually related with your OS being in a foreign language that uses some special character. Change the language of your OS to English to solve this

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

Q: WHEN TRYING TO LOGIN ON SOUNDCLOUD I GET THE FOLLOWING MESSAGE:

● Our robots think you're a robot.

A: Check out this thread for a solution.

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

Q: WHEN STARTING THE BOT IT GIVES THE FOLLOWING ERROR:

Unknown error: Cannot find Chrome binary

A: Make sure you have Chrome installed in the default directory (program files)

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

Q: THE BOT GIVES THE FOLLOWING ERROR:

The bot gives the following error, Chrome failed to start: crashed.

A: Do not click yes when the browser asks you to restore the previous session (click no or close the dialog)

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━


Q: CAN I RUN THE BOT ON A MAC?

A: Yes, but not directly. You will need to run it in a virtual machine that has Windows on it, or install Windows as dual boot on your MAC.

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

Q: I BOUGHT THE PRO / ULTRA VERSION WHERE DO I GET MY LOGIN?

A: Your new credentials will be mailed automatically to your Paypal email address, If you did not receive this email within 30 minutes of purchase, please contact Bollejef (Please check your Spam Folder)

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━


Q: I would like to cancel my subscription to the bot, how do I do that?

A: You can find an official guide from PayPal here: https://www.paypal.com/cs/smarthelp/art ... ion-faq577

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

Q: I have Java 8 (and no other version than that) and Chrome installed, but when I run the bot it doesn't open.

A: The opening of the bot is most likely blocked by a virus. Please run a scan using the free version of malwarebytes.

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━


More will be added later for sure :-)

Seriax
Member
Member
Posts: 3
Joined: 20 May 2017 16:18

Re: FAQ

Post by Seriax » 21 May 2017 11:18

The Bot opens the site but the bot dont like the video on yt

User avatar
Bollejef
Site Admin
Site Admin
Posts: 879
Joined: 16 May 2017 09:47
Location: In the Bitcoin Mine
Has thanked: 29 times
Been thanked: 34 times
Gender:

Re: FAQ

Post by Bollejef » 21 May 2017 11:37

Seriax wrote:
21 May 2017 11:18
The Bot opens the site but the bot dont like the video on yt
- Are you using the new layout on YouTube?
- Are you using a slow or a fast machine?
- Can you check if the bot tries to click the like, but YouTube just doesnt register the click? (this happened when I was testing it myself)
:ugeek: :ugeek: :ugeek: Donations accepted: :ugeek: :ugeek: :ugeek:
BTC: 12aaJoT3Ps8UGfedHvT1YS5dDLqfPuWyVi
ETH: 0x56c8A4f0Da9d9fDAc32Cc1E6245A1F898Ab04170
PayPal: Click here

Seriax
Member
Member
Posts: 3
Joined: 20 May 2017 16:18

Re: FAQ

Post by Seriax » 21 May 2017 12:03

Im using the newest version of youtube and the bot doesnt click on the like button but im using the twitter follow bot :D

User avatar
Bollejef
Site Admin
Site Admin
Posts: 879
Joined: 16 May 2017 09:47
Location: In the Bitcoin Mine
Has thanked: 29 times
Been thanked: 34 times
Gender:

Re: FAQ

Post by Bollejef » 21 May 2017 15:43

Seriax wrote:
21 May 2017 12:03
Im using the newest version of youtube and the bot doesnt click on the like button but im using the twitter follow bot :D
I will look into it tomorrow :-)

Edit: This was a bug and will be fixed in the next version :)
:ugeek: :ugeek: :ugeek: Donations accepted: :ugeek: :ugeek: :ugeek:
BTC: 12aaJoT3Ps8UGfedHvT1YS5dDLqfPuWyVi
ETH: 0x56c8A4f0Da9d9fDAc32Cc1E6245A1F898Ab04170
PayPal: Click here

html5
Member
Member
Posts: 2
Joined: 09 May 2018 09:42

Re: FAQ

Post by html5 » 09 May 2018 18:43

Hi

Code: Select all

Q: The bot does not start but gives a combination of the following errors: Chrome automation extension has crashed No such session - Unable to discover open window in Chrome

A: This problem is usually related with Windows Server 2008, a work-around is:
- Create a run.bat file in the same folder as the .exe file
- Edit the run.bat file with notepad & write on the first line: SocialMediaBot.exe
- Save the run.bat file & run it, should work now
I can not find the "run.bat" file in any folder. Please help to recheck and help me
Thanks

User avatar
Bollejef
Site Admin
Site Admin
Posts: 879
Joined: 16 May 2017 09:47
Location: In the Bitcoin Mine
Has thanked: 29 times
Been thanked: 34 times
Gender:

Re: FAQ

Post by Bollejef » 10 May 2018 09:13

html5 wrote:
09 May 2018 18:43
Hi

Code: Select all

Q: The bot does not start but gives a combination of the following errors: Chrome automation extension has crashed No such session - Unable to discover open window in Chrome

A: This problem is usually related with Windows Server 2008, a work-around is:
- Create a run.bat file in the same folder as the .exe file
- Edit the run.bat file with notepad & write on the first line: SocialMediaBot.exe
- Save the run.bat file & run it, should work now
I can not find the "run.bat" file in any folder. Please help to recheck and help me
Thanks
- Are you running Windows Server 2008? (if not, that problem should be solved with a reinstall of Chrome)
- If yes, next to SocialMediaBot.exe create a file called run.bat
:ugeek: :ugeek: :ugeek: Donations accepted: :ugeek: :ugeek: :ugeek:
BTC: 12aaJoT3Ps8UGfedHvT1YS5dDLqfPuWyVi
ETH: 0x56c8A4f0Da9d9fDAc32Cc1E6245A1F898Ab04170
PayPal: Click here

trintroc02
Member
Member
Posts: 1
Joined: 11 May 2018 04:40

Re: FAQ

Post by trintroc02 » 11 May 2018 05:53

I can not run it on Windows 7 VPS 64bit.
I have installed NF 4.7 and java 8 already
But when I start the software, it stop at this black board:
http://prntscr.com/jgep8l
Please help me! Thank you!

User avatar
Bollejef
Site Admin
Site Admin
Posts: 879
Joined: 16 May 2017 09:47
Location: In the Bitcoin Mine
Has thanked: 29 times
Been thanked: 34 times
Gender:

Re: FAQ

Post by Bollejef » 11 May 2018 09:54

trintroc02 wrote:
11 May 2018 05:53
I can not run it on Windows 7 VPS 64bit.
I have installed NF 4.7 and java 8 already
But when I start the software, it stop at this black board:
http://prntscr.com/jgep8l
Please help me! Thank you!
Did you try running as admin?
:ugeek: :ugeek: :ugeek: Donations accepted: :ugeek: :ugeek: :ugeek:
BTC: 12aaJoT3Ps8UGfedHvT1YS5dDLqfPuWyVi
ETH: 0x56c8A4f0Da9d9fDAc32Cc1E6245A1F898Ab04170
PayPal: Click here

html5
Member
Member
Posts: 2
Joined: 09 May 2018 09:42

Re: FAQ

Post by html5 » 22 May 2018 04:28

Hi Admin,
I start your bots but it showed likes this screenshot: http://prntscr.com/jky4rm
Could you please help me and show me way to fix it?
Thank you!!!

Post Reply