[FIX INSIDE] BOT BROKEN IN LATEST VERSION OF CHROME FOR CERTAIN WEBSITES

All news & announcements will go here
User avatar
Bollejef
Site Admin
Site Admin
Posts: 895
Joined: 16 May 2017 09:47
Location: In the Bitcoin Mine
Has thanked: 33 times
Been thanked: 38 times
Gender:

Re: [FIX INSIDE] BOT BROKEN IN LATEST VERSION OF CHROME FOR CERTAIN WEBSITES

Post by Bollejef » 22 Mar 2018 18:22

h4x0r wrote:
21 Mar 2018 16:53
Not able to claim any points from Addmefast Youtube Likes because of an error " Oops! something went wrong. You are closing the popup to fast"
Are your accounts set to English? (YT, Instagram, ..)
:ugeek: :ugeek: :ugeek: Donations accepted: :ugeek: :ugeek: :ugeek:
BTC: 12aaJoT3Ps8UGfedHvT1YS5dDLqfPuWyVi
ETH: 0x56c8A4f0Da9d9fDAc32Cc1E6245A1F898Ab04170
PayPal: Click here

h4x0r
Member
Member
Posts: 9
Joined: 21 Mar 2018 10:31

Re: [FIX INSIDE] BOT BROKEN IN LATEST VERSION OF CHROME FOR CERTAIN WEBSITES

Post by h4x0r » 23 Mar 2018 05:06

Yes all are set to English.

kingdomlikes youtube likes used to work good with the fix till yesterday, but today out of 53/277 completed successfully.

User avatar
Bollejef
Site Admin
Site Admin
Posts: 895
Joined: 16 May 2017 09:47
Location: In the Bitcoin Mine
Has thanked: 33 times
Been thanked: 38 times
Gender:

Re: [FIX INSIDE] BOT BROKEN IN LATEST VERSION OF CHROME FOR CERTAIN WEBSITES

Post by Bollejef » 23 Mar 2018 07:54

h4x0r wrote:
23 Mar 2018 05:06
Yes all are set to English.

kingdomlikes youtube likes used to work good with the fix till yesterday, but today out of 53/277 completed successfully.
When was the last time you did the manual update?
:ugeek: :ugeek: :ugeek: Donations accepted: :ugeek: :ugeek: :ugeek:
BTC: 12aaJoT3Ps8UGfedHvT1YS5dDLqfPuWyVi
ETH: 0x56c8A4f0Da9d9fDAc32Cc1E6245A1F898Ab04170
PayPal: Click here

h4x0r
Member
Member
Posts: 9
Joined: 21 Mar 2018 10:31

Re: [FIX INSIDE] BOT BROKEN IN LATEST VERSION OF CHROME FOR CERTAIN WEBSITES

Post by h4x0r » 24 Mar 2018 05:29

You mean manual update of the driver file? the app did automatically when I started for first time.
do I need to manual update the driver file ?

User avatar
Bollejef
Site Admin
Site Admin
Posts: 895
Joined: 16 May 2017 09:47
Location: In the Bitcoin Mine
Has thanked: 33 times
Been thanked: 38 times
Gender:

Re: [FIX INSIDE] BOT BROKEN IN LATEST VERSION OF CHROME FOR CERTAIN WEBSITES

Post by Bollejef » 24 Mar 2018 08:28

h4x0r wrote:
24 Mar 2018 05:29
You mean manual update of the driver file? the app did automatically when I started for first time.
do I need to manual update the driver file ?
If it auto updates the driver you should be fine.

Please open Chrome -> Settings -> Advanced -> About Chrome and tell me the version it says there
:ugeek: :ugeek: :ugeek: Donations accepted: :ugeek: :ugeek: :ugeek:
BTC: 12aaJoT3Ps8UGfedHvT1YS5dDLqfPuWyVi
ETH: 0x56c8A4f0Da9d9fDAc32Cc1E6245A1F898Ab04170
PayPal: Click here

h4x0r
Member
Member
Posts: 9
Joined: 21 Mar 2018 10:31

Re: [FIX INSIDE] BOT BROKEN IN LATEST VERSION OF CHROME FOR CERTAIN WEBSITES

Post by h4x0r » 24 Mar 2018 17:12

Chrome version is 65.0.3325.181

Today after auto update of amf & driver dll files the license login failed with "invalid authentication" error with beta_account/beta credentials.

User avatar
Bollejef
Site Admin
Site Admin
Posts: 895
Joined: 16 May 2017 09:47
Location: In the Bitcoin Mine
Has thanked: 33 times
Been thanked: 38 times
Gender:

Re: [FIX INSIDE] BOT BROKEN IN LATEST VERSION OF CHROME FOR CERTAIN WEBSITES

Post by Bollejef » 24 Mar 2018 17:46

h4x0r wrote:
24 Mar 2018 17:12
Chrome version is 65.0.3325.181

Today after auto update of amf & driver dll files the license login failed with "invalid authentication" error with beta_account/beta credentials.
Either login server was offline (should be online now) or your antivirus is blocking it..

& it seems like something changed with YT Likes on YouTube itself as the service is in maintenance on L4L. (Nothing I can do about that until they fix their detection)
:ugeek: :ugeek: :ugeek: Donations accepted: :ugeek: :ugeek: :ugeek:
BTC: 12aaJoT3Ps8UGfedHvT1YS5dDLqfPuWyVi
ETH: 0x56c8A4f0Da9d9fDAc32Cc1E6245A1F898Ab04170
PayPal: Click here

h4x0r
Member
Member
Posts: 9
Joined: 21 Mar 2018 10:31

Re: [FIX INSIDE] BOT BROKEN IN LATEST VERSION OF CHROME FOR CERTAIN WEBSITES

Post by h4x0r » 24 Mar 2018 19:00

The login server is still offline , same error is still showing up. btw I don't have antivirus installed.

User avatar
Bollejef
Site Admin
Site Admin
Posts: 895
Joined: 16 May 2017 09:47
Location: In the Bitcoin Mine
Has thanked: 33 times
Been thanked: 38 times
Gender:

Re: [FIX INSIDE] BOT BROKEN IN LATEST VERSION OF CHROME FOR CERTAIN WEBSITES

Post by Bollejef » 25 Mar 2018 10:06

h4x0r wrote:
24 Mar 2018 19:00
The login server is still offline , same error is still showing up. btw I don't have antivirus installed.
Ok try this please:
- Open CMD (just type that in windows start menu)
- Write in the black window that opens: ping 185.176.43.54
- Press enter and tell me the result
:ugeek: :ugeek: :ugeek: Donations accepted: :ugeek: :ugeek: :ugeek:
BTC: 12aaJoT3Ps8UGfedHvT1YS5dDLqfPuWyVi
ETH: 0x56c8A4f0Da9d9fDAc32Cc1E6245A1F898Ab04170
PayPal: Click here

h4x0r
Member
Member
Posts: 9
Joined: 21 Mar 2018 10:31

Re: [FIX INSIDE] BOT BROKEN IN LATEST VERSION OF CHROME FOR CERTAIN WEBSITES

Post by h4x0r » 25 Mar 2018 10:50

I was able to ping the IP, below is the output.

Pinging 185.176.43.54 with 32 bytes of data:
Reply from 185.176.43.54: bytes=32 time=215ms TTL=53
Reply from 185.176.43.54: bytes=32 time=231ms TTL=53
Reply from 185.176.43.54: bytes=32 time=217ms TTL=53
Reply from 185.176.43.54: bytes=32 time=215ms TTL=53

Ping statistics for 185.176.43.54:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 215ms, Maximum = 231ms, Average = 219ms

Locked