AMF: Pinterest Repins

Post here if you found a bug or a problem.
Post Reply
heathjames515
Member
Member
Posts: 5
Joined: 20 Mar 2020 16:11
Gender:

AMF: Pinterest Repins

Post by heathjames515 »

Issue: Bot is not saving the pin before closing the window.

User avatar
Bollejef
Site Admin
Site Admin
Posts: 941
Joined: 16 May 2017 09:47
Location: In the Bitcoin Mine
Gender:

Re: AMF: Pinterest Repins

Post by Bollejef »

heathjames515 wrote:
21 Mar 2020 04:52
Issue: Bot is not saving the pin before closing the window.
Did you create at least one board?

And AMF closes the window after 30 seconds, so if you have a slow pc that might be the problem.
:ugeek: :ugeek: :ugeek: Donations accepted: :ugeek: :ugeek: :ugeek:
BTC: 12aaJoT3Ps8UGfedHvT1YS5dDLqfPuWyVi
ETH: 0x56c8A4f0Da9d9fDAc32Cc1E6245A1F898Ab04170
PayPal: Click here

heathjames515
Member
Member
Posts: 5
Joined: 20 Mar 2020 16:11
Gender:

Re: AMF: Pinterest Repins

Post by heathjames515 »

Bollejef wrote:
21 Mar 2020 07:04
heathjames515 wrote:
21 Mar 2020 04:52
Issue: Bot is not saving the pin before closing the window.
Did you create at least one board?

And AMF closes the window after 30 seconds, so if you have a slow pc that might be the problem.
Yea. Restarted and everything. It doesn't produce anything in the error log. It opens and closes within 6 seconds. It doesn't take the whole 30 seconds. So it seems like the program is assuming that function went well, when it didn't.

Here are my PC Specs:
os.name: 'Windows 10',
os.arch: 'x86',
os.version: '10.0',
java.version: '1.8.0_241'
Driver info: driver.version: ChromeDriver

Image

User avatar
Bollejef
Site Admin
Site Admin
Posts: 941
Joined: 16 May 2017 09:47
Location: In the Bitcoin Mine
Gender:

Re: AMF: Pinterest Repins

Post by Bollejef »

heathjames515 wrote:
21 Mar 2020 08:28
Bollejef wrote:
21 Mar 2020 07:04
heathjames515 wrote:
21 Mar 2020 04:52
Issue: Bot is not saving the pin before closing the window.
Did you create at least one board?

And AMF closes the window after 30 seconds, so if you have a slow pc that might be the problem.
Yea. Restarted and everything. It doesn't produce anything in the error log. It opens and closes within 6 seconds. It doesn't take the whole 30 seconds. So it seems like the program is assuming that function went well, when it didn't.

Here are my PC Specs:
os.name: 'Windows 10',
os.arch: 'x86',
os.version: '10.0',
java.version: '1.8.0_241'
Driver info: driver.version: ChromeDriver

Image
Could you make me a short clip please?
:ugeek: :ugeek: :ugeek: Donations accepted: :ugeek: :ugeek: :ugeek:
BTC: 12aaJoT3Ps8UGfedHvT1YS5dDLqfPuWyVi
ETH: 0x56c8A4f0Da9d9fDAc32Cc1E6245A1F898Ab04170
PayPal: Click here

Post Reply