Page 1 of 1

open more than one bot

Posted: 21 Aug 2018 18:30
by mohamedwindy
we need to open this application more than one
to open one bot in youlikehits
one in addmefast
..etc
i was playing a game known as silkroad
we were opening more than 6 bots in the same pc

Re: open more than one bot

Posted: 21 Aug 2018 19:19
by core231
run it in virtualbox or buy a windows server :)

Re: open more than one bot

Posted: 21 Aug 2018 23:00
by mohamedwindy
Does virtualbox need good pc as VMware Workstation ?
windows server need money bro