Page 1 of 1

No response after clicking Update

Posted: 15 Jun 2019 08:37
by qaz888
After opening the robot, the display is updated. Click "Yes" and exit directly. Nothing happens. What should I do? please help me

Re: No response after clicking Update

Posted: 15 Jun 2019 08:55
by Bollejef
qaz888 wrote:
15 Jun 2019 08:37
After opening the robot, the display is updated. Click "Yes" and exit directly. Nothing happens. What should I do? please help me
Please show me a short video, thanks

Re: No response after clicking Update

Posted: 17 Jun 2019 11:10
by MedicalGuy
And If You can't record a video, join our discord, we gonna contact you with teamviewer or anydesk to help you.

No response after clicking Update

Posted: 13 Sep 2019 19:02
by CharlesMeeda
Thanks for the response.

hmm, long-clicking in MM doesnt seem to do anything different for me. Youre saying if I hold the mouse button down longer it could start a selection box? I cant get it to do that or anything else different.

I use everything from Excel, Libre, database apps, Photoshop, development tools, etc and never have anything unexpected happen, only in MM. My mouse settings SetPoint dont specify in ms but Im at 40 between slow and fast response time.

Edit:
Trying in both Excel and Calc I dont notice anything happening if I long-click. It just acts like any other click. Its never mistook a click for a double-click though

Re: No response after clicking Update

Posted: 14 Sep 2019 11:51
by MedicalGuy
please join discord to help you